Nieuwe website: www.detaal vanjeziel.nl

Sinds 2012 begeleiden Jeroen Saris en ik samen workshops systeemopstellingen. Onze samenwerking heeft nu vorm gekregen in gezamenlijke website De Taal van je Ziel.

Ik begeleid sinds 2004 workshops systeemopstellingen. In het begin meestal alleen en soms ondersteunt door een vriendin die voor de koffie en thee zorgde. Zo had ik ‘mijn handen vrij’ voor het opstellen. Tijdens een van deze workshops nodigde ik Jeroen uit om een keer te komen representeren. We hadden elkaar eerder ontmoet tijdens een opleiding die ik volgde: De Leerweg van de Ziel (Jeroen was daar een van de docenten). Jaren later (Jeroen had inmiddels een opleiding systeemopstellingen afgerond en begeleidde zelf workshops) vroeg hij mij om een keer bij hem te representeren. Deze uitnodiging nam ik graag aan. Bij deze workshop was tevens Jeroen’s partner aanwezig. In de loop van de workshop werd bij haar een persoonlijk thema geraakt, dat zij heel graag wilde opstellen. Uiteraard was Jeroen niet de aangewezen persoon om deze opstelling te begeleiden en dus vroeg hij mij hiervoor. Dit was de start van onze samenwerking. De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een gezamenlijke website. Op de taal van je ziel kun je uitgebreid kennismaken met ons gezamenlijke aanbod en onze visie op systeemopstellingen en een kort filmpje waarin we meer vertellen over de basis van waaruit wij werken. Neem gerust een kijkje! Vragen en feedback zijn van harte welkom!

Praktijk Wilmy Seykens is aangesloten bij: