Laden Evenementen

Systeemopstellingen

18 december, van 09:30 tot 18:00


De algemene workshop Systeemopstellingen is bedoeld voor mensen die hun vraag willen onderzoeken met een opstelling, en/of hun (systemisch) bewustzijn willen vergroten, of wel eens een familieopstelling willen meemaken.
Na een korte inleiding over hoe systemen werken, wordt er met opstellingen gewerkt. De vraag die je inbrengt word eerst kort besproken, waarna wordt bepaald wat en wie er wordt opgesteld. Er worden representanten gekozen voor jezelf en de andere familieleden/symptomen, die je dan intuïtief een plaats geeft in de ruimte.

De verborgen patronen binnen het systeem worden hierdoor zichtbaar in de opstelling. Door o.a. de posities van de representanten te veranderen wordt gezocht naar een manier om deze patronen te doorbreken en een oplossing hiervoor te vinden.
Tijdens een algemene workshop komen vaak verschillende thema’s aan bod. Ze zijn meestal sterk met elkaar verbonden en vaak herkenbaar voor alle deelnemers. Hierdoor zet deelname vaak aan tot een veranderingsproces, waarin je eigen (onbewuste) vragen verhelderd worden en je (systemisch) bewustzijn ontwikkelt.

Download hier de flyer

(in samenwerking met Jeroen Saris)

Aanmelden workshop

  Ja ik ga akkoord met het versturen van deze gegevens over het internet. *  Informatie thema workshop Samengestelde gezinnen/co-ouderschap

  Ook binnen een samengesteld gezin spelen de systemische principes een grote rol. Hoe geef je hier binnen een samengesteld gezin handen en voeten aan? Want als iedereen recht heeft op zijn eigen plek en erbij hoort: hoe ziet dat er dan uit voor je ex-partner. En wat nu als je huidige partner en je ex elkaar niet mogen?

  Hoe zit het met de balans van geven en nemen tussen partners en je (stief) kinderen? Wat kun je wel en niet van je nieuwe partner vragen in de opvoeding van jouw kinderen. En andersom: waar eindigt jouw verantwoordelijkheid naar de kinderen van je partner?

  Hoe geef je vorm aan de relatie met je stiefkinderen? En wat doe je met het verschil in gevoel voor je eigen en je stief kinderen? Mag dat? Kan dat? En hoe dan?

  Een opstelling geeft inzicht in welke (onbewuste) patronen spelen in je nieuwe gezin en wat er nodig is voor alle gezinsleden om tot een evenwichtige groei en bloei te komen.

  Kijk hier voor meer informatie over de tarieven van deelname aan een workshop.

  Informatie thema workshop Lichaam/Ziel/Geest

  “De beweging van de ziel manifesteert zich in het lichaam en vertaalt zich in de geest”

  Systeem opstellingen geven verhelderende en bevrijdende inzichten voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, ouders, broers/zussen en kinderen. Vragen over patronen die steeds terugkomen, ziekte, een diep onverklaarbaar verdriet of het steeds vastlopen in bijvoorbeeld werksituaties.

  Drie-eenheid Lichaam/Ziel/Geest

  Ook onze ziel, lichaam en geest vormen een systemische drie-eenheid. De wisselwerking tussen deze eenheden vormt de basis van waaruit wij ontwikkelen, groeien en leren. Deze dag gaan we in op de universele werking van dit systeem en op zoek naar meer inzicht, verbinding en balans in jouw eigen ziel, lichaam en geest. 

  We werken we met een combinatie van oefeningen en opstellingen. Hierbij zal de wisselwerking en balans van jouw ziel, lichaam en geest telkens centraal staan.

  Door je gewaar te zijn van de werking van deze systemische drie-eenheid, versnel en verstevig je vanzelf je natuurlijke bewustwordingsproces. Je leert opnieuw voelen vanuit mogelijkheden in plaats van denken in beperkingen.

  Kijk hier voor meer informatie over de tarieven van deelname aan een workshop.

  Aanleidingen voor een opstelling

  Vragen over lichamelijke en geestelijke gezondheid van uzelf of uw kind(eren), zoals:

  • Somatisch onvoldoende verklaarde klachten, fibromyalgie, hoofdpijn, CVS, chronische fysieke klachten
  • depressieve klachten, angsten, schuldgevoelens, oververantwoordelijkheid
  • rouw
  • Relatieproblemen (met ouders, (ex-)partner, kinderen), samengestelde gezinnen
  • rouw
  • Opvoedingsvragen
  • zingevingsvragen
  • spiritualiteit

  Een opstelling geeft inzicht in de achterliggende oorzaak van je klachten. Doorgaans zijn daarna enkele (laagfrequente) gesprekken helpend om de verkregen inzichten daadwerkelijk te integreren in je dagelijks leven.

  Gegevens

  Datum:
  18 december
  Tijd:
  09:30 tot 18:00

  Locatie

  Sarvata
  Schependomlaan 17e
  Nijmegen, 6542RL Nederland
  + Google Maps

  Organisator

  Praktijk Wilmy Seykens
  Telefoon:
  06-28573215
  E-mail:
  workshop@wilmyseykens.nl
  Site:
  https://wilmyseykens.nl

  Praktijk Wilmy Seykens is aangesloten bij: